Sunday, Oct 02nd

Sist oppdatert:07:40:10 AM GMT

Du er her: Om oss
Banner
Banner
Banner
Banner

Om oss

Antall hester har økt mye de siste årene i Norge. Nyere undersøkelser viser at det kan være opp i mot 125000 hester. Mattilsynet har registertet 15959 hesteholdere, men det er flere som fallet utenom registreringsplikten. Av alle hesteholdere er det ca 6500 gårder. Flertallet er dermed stallet opp i rene hesteanlegg eller mindre småbruk.  Antall staller er derfor stort og vi vet det bygges mange nye hesteanlegg i Norge. Antall årsverk i forbindelse med hest øker tilsvarende. Stallmestern.no er et bidra i denne prosessen ved hjelp av fakta, artikler, reportasjer, nyheter og konsulenttjenester.

 

Stallmestern.no er startet av Thor Gunnar Mathisen
50 år - Lommedalen i Bærum
Utdannet stallmester, lærer og skoleleder, teknisk tegner med byggfag, HMS, informatikk, mm.
Har bygget flere egne staller, rir, er banebygger 1, hestetransportør og har etablert www.stallmestern.no samt www.ridebane.no. Som konsulent har han prosjektert alt fra hestesenter, ridebaner til mindre staller, rehabiliteringer, omlegging fra skog til jorder, mm. Han har analysert over 200 topplag til ridebaner i eget laboratorium, med påfølgende forslag til tiltak.

 

Thor Gunnar har mye erfaring fra organisasjonsarbeid der han bla har bygget klubblokale, har vært Kretsleder, startet klubb, m.m. I jobbsammenheng har han vært leder og drevet personalarbeid, HMS, økonomi og ledelse i over 15 år.

 

meg standWeb utvikler er Premiss Comunication as

 

Adresse:
Stallmestern

v/Thor Gunnar Mathisen
Guribysagveien 10
1350 Lommedalen

Tlf.: 94206124


Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Org. nr.: 986 216 561 MVA

Stallmestern på Norwegian Horse Festival

knapp 340 002Etter 13 år på Brunstad er Lillestrøm stedet for vinterens store begivenhet. En mengde grener cliniker, show og en stor messe er noe av det man kan oppleve i perioden 20. til 24. februar. Stallmestern er en av dem som vil være tilstede med egen stand under hele arrangementet.

Les mer …

Stor pågang om hjelp til ridebaner og bygg

2017 12 05 21.09.43Det har vært et aktivt år for Stallmestern med hele 122 henvendelser hvorav 39 har fått bistand utover en samtale eller svar på mail.

Les mer …

Stallmestern med stand under AEG

006

Under Arctic Equestrian Games vil Stallmestern ha egen stand hvor produkter og tjenester blir pressentert. Det er en fin mulighet for å slå av en prat eller kjøpe en analysepakke for ridebanen.

Les mer …

Få hjelp til ridebanen

rollupI løpet av noen år har hele 95 ridebaner i Norge fått hjelp fra Stallmester. Etterspørsel etter hjelp er stor. For å gi en enda bedre profesjonell hjelp er www.ridebane.no etablert.

Les mer …

Samarbeidsavtale med Norsk Varmblod

nvNorsk Varmblod har inngått en samarbeidsavtale med Stallmestern fra 1. september 2015.

Les mer …

Samarbeidsavtale med NRYF

logoNRYF

Norges Rytterforbund har fra 1. januar 2013 inngått samarbeidsavtale med ”Stallmester’n” ved Thor Gunnar Mathisen.

Les mer …

Stallmestern.no trengs

stallmesternmerkeRundt 60 privatpersoner, firmaer og klubber har fått bistand fra Stallmestern i løpet av 2011. Dette har vært alt fra enkle spørsmål til hjelp med prosjektering av større ridesentre. I tillegg avsluttet vi året med 2000 besøkende på nettsiden siste uke.

Les mer …

Stallmestern er blitt ekspert på Hest.no

hest_no_artikkel_ekspert_til_webUnder AEG ble grunnleggern av Stallmestern.no spurt om et samarbeid med Hest.no. En avtale ble laget og følgende er bla. at Thor Gunnar Mathisen er blitt ekspert på hest.no rundt temaet som omhandler stall- og rideanlegg.

 

Les mer …

Side 1 av 2