Sunday, Oct 02nd

Sist oppdatert:07:40:10 AM GMT

Du er her: Stall anlegg Stall anlegg
Banner
Banner
Banner
Banner

Stall anlegg

Haugaland Hestesport Arena

2020 06 13 20.36.26wwwI mange år har det vært arbeidet med å få til en storstue for hestesport i Haugalandsområdet. Nå står anlegget der og både prosessen og resultatet har blitt et eksempel til etterfølgelse.

Les mer …

Omvisning på det nye Campus Ås

DSC 0059Norges nye storstue for hesteklinikk bygges på Ås i Akershus. Der vil hestene få de beste fasiliteter innen poliklinikk, medisinsk behandling og kirurgi. Hesteklinikken blir på hele 6400 kvadratmeter og skal tas i bruk etter sommeren 2020.

Les mer …

Aktiv stall på Søndre Paulshus

DSC 0112På den gamle slektsgården Søndre Paulshus har Even fått bygd opp Aktiv stall. Her går hestene ute hele døgnet og forsyner seg av både tilmålt høy og kraftfor.

Les mer …

Blixland – et aktivt ridesenter

2016 08 27 10.04.34Blixland er et stort ridesenter i Østfold som nylig markerte 10 års jubileum for den store utbyggingen. Kaia Steinberg som driver stedet er veldig godt fornøyd og sier det ikke er så mange ting som skulle vært gjort annerledes.

Les mer …

Nytt liv i Moss

2017 09 12 16.48.11Da Mossemarka ridesenter ble slått konkurs var det Moss kommune som overtok konkursboet. De har laget en avtale med nye leietakere som starter opp 1.november. I forkant av dette pusser kommunen opp det store anlegget fra 2006.

Les mer …

Ikke som alle andre ridehus

2017 05 27 13.39.07Litt ovenfor Ål Sentrum i Hallingdal ligger et praktfullt bygg i solhellinga. Det ser ut som en gammel laftet bygg, men er i virkeligheten ridehallen til Gjeldokk Hestesenter.

Les mer …

Mellom høye fjell ligger Skjomen rideanlegg

Skjomen rideanleggLangt inne i Skjomdalen sør for Narvik og med kort vei til Sverige ligger rideanlegget til Skjomen idrettslag. Klubben er veldreven, med et fint anlegg, rideskole og en del oppstallører. Det har vært hester og aktivitet her siden 80-tallet.

Les mer …

Kalmo Gård – Nytt paradis for islandshester

2016 02 24 11.23.4023Et nytt flott anlegg for Islandshester er klart til bruk i Lierdalen. Det er Tina Kalmo Pedersen som etter mer enn 10 år på toppen både i Norge og i resten av verden, har fått realisert sin drøm.

Les mer …

Ny ridehall er klar på Norsk Hestesenter

lys og fin ridehallI april åpner Norsk Hestesenter sin nye ridehall. Den har publikumsplass til 200 og kantine der 70 mennesker kan spise. Hallen er etterlengtet da antallet studenter og oppstallede hester har økt betraktelig de siste årene. Den midlertidige spiseanordningen for studentene og de to eksisterende ridehallene, gir ikke de rundt 100 oppstallede hestene og studentene gode nok forhold.  

Les mer …

Tromsø ridesenter

tromso ryttersportklubbNår man kommer med fly og lander på Tromsø flyplass ser man fullt av hester ved siden av enden på rullebanen. Det er Tromsø Ryttersportsklubb sitt hestesenter man ser. Fra å være en liten gård fremstår det nå som et stort og flott hestesenter.

Les mer …

Stall Eikeberg, stedet hvor rytterne blomstrer

Julieanne gleder seg over ridehallen og alle mulighetene som følger med denneFeltrittsrytter og trener Julianne Devold har sammen med sine foreldre bygget opp Stall Eikeberg til å bli et komplett treningsanlegg, med fokus på feltritt. Anlegget ligger i Gjerdrum kommune og tilbyr alt fra feltritts camp, rideskole, clinicer til noe så kreativt som innendørs feltrittsbane noen helger i året.

Les mer …

Langt sør ligger Epona ryttersenter

Epona er et god sted for stevnerLangt syd i landet, ligger et av de store private ridesentrene. Epona har blitt et aktivt senter med både nasjonale og internasjonale stevner. Senteret er veldrevet og gjennomtenkt i alle ledd.

Les mer …

Store muligheter på Nannestad treningssenter

Et_tun_med_tre_hovedstallerRett nord vest for Gardermoen flyplass ligger Nannestad treningssenter på over 600 mål. I 2010 overtok Det Norske Travselskap anlegget for videreutvikling. Steinar Hammersborg har holdt til på stedet siden starten i 2002. Han sier det er store muligheter der.

Les mer …

Fra forfall til mønster gård

vre_Gjerdal_grdMange drømmer om en idyll på en gård, men å overta et sted som trenger enorme mengder med oppussing og midler, kan for mange bli noe i overkant. For 6 år siden kjøpte Sigurd Hammerstad med familie gården Øvre Gjerdal, rett syd for Hyggen. Gården var nedslitt, men i dag fremstår det hele som et veldrevet og flott hesteanlegg.

Les mer …

Side 1 av 3