Friday, Aug 12th

Sist oppdatert:07:40:10 AM GMT

Du er her: Drift av anlegg Firma og foretnings struktur
Banner
Banner
Banner
Banner

Firma og foretnings struktur

Inn på tunet gir muligheter

Liv Signe Navarste og Lar Peder Brekk avduket ny logo for Inn p tunetEtter at den Nasjonale strategien for Inn på tunet kom i 2012, har det blitt fler og fler gårder som tilbyr Inn på Tunet. I dag er over 400 gårder med i ordningen. Flere av dem bruker hester som en del av tilbudet.

Les mer …

Jan Brinks suksess punkter

Jan_Brink_holder_foredragSkal man gjøre det bra må man ha en plan, noen leveregler og arbeide hardt. Kundebehandling er viktigst. Dette var noen av punktene Jan Brink tok frem under sitt foredrag under hestebedriftseier forumet som ble avholdt under Göteborg Horse Show.

Les mer …

Logo til stall og firma

LogoplansjeEn god merkevare bygging er mange ganger alfa og omega om man skal lykkes med firmaet sitt. Det første man må ha er en god logo som kan bli et symbol for hvem du er, hva du står for og hva du selger.

Les mer …

Etablering av firma

startefirma2

For mange starter det med en stallplass eller to hjemme, men ofte blir det bygget ut med flere bokser. Dermed begynner økonomien å bli betydelig og det er når du får inntekt som gir eller kan gi overskudd at driften går fra hobby til næring.

Les mer …