Sunday, Oct 02nd

Sist oppdatert:07:40:10 AM GMT

Du er her: Tjenester Konsulent tjenester
Banner
Banner
Banner
Banner

Konsulent tjenester

Stallmestern har kompetanse på nybygg, renovering, ridebaner, inneklima, HMS, mm. Mange som har startet prosjekter og som tar kontakt, sier de burde ha kontaktet Stallmestern før de satte i gang prosjektet. Stallmestern kan se helheten og har kompetanse som mange byggefirmaer ikke har. I tillegg er Stallmestern nøytral i rådgivning, da Stallmestern ikke selger produkter eller har koblinger til andre firmaer.

Stallmestern kan hjelpe med det meste innen prosjektering av nybygg, renovering, ridebaner, mm. Innen drift er området alt fra Helse, Miljø og Sikkerhet til personalhåndtering, kundegruppe, økonomi og kursing.

Send en Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen , bruk kontaktskjemaet eller ring inn dine behov. Ved avtale om konsulent tjenester vil du få en skriftlig kontrakt som sikrer dine rettigheter og en avtale vedr. timebruk på oppdraget.

Velkommen til et godt samarbeid

 

Kjøpt nytt anlegg?

- Stallmestern tilbyr gjennomgang av anlegget. Du får en status med forslag til vedlikehold og forbedringer på bygningene, ridebanenes underlag, paddockenes underlag. I tillegg får du en gjennomgang av fornuftige og økonomisk driftsmuligheter. Tilslutt ser vi på HMS og sikkerhet på anlegget.

 

ridebaneNybygg, restauering, oppussing, mm

- Prosjektering, planlegging og kontakt med kommune og fylkesmann. Stallmestern har lang erfaring med bistand i alle faser. Det være seg skisseprosjekt, forprosjekt, detaljprosjekt og oppfølging i byggefasen.

- Stallmestern kan ta seg av søknadsprosesser, anbudsrunder og oppfølging av prosjekter.

- Trenger du hjelp til å lage foretningsplan, budsjetter og søknader til bygging så ta kontakt.

- Trenger du en "sparringspartner" dersom du skal bygge nytt. Et firma vil som regel selge sine ideer og produkter, mens stallmestern vil gi deg både fordeler og ulemper med de forskjellige løsningene.

 

Klima i stallen

- Stallmestern har stor kompetanse på klima i staller, med bla faglig forskning på støv i staller.

- Både nye staller der ventilasjonen ikke fungerer og gamle anlegg med forbedringspotenisale, har fått bistand.

- Ønsker du en gjennomgang av anlegget i forhold til klima i stallen og hva som kan gjøres er stallmestern den som kan hjelpe. Klima inkuderer luftsirkulasjon, støv, gasser, fukt, temperatur, trekk, mm

 

Ridebaner

- Stallmestern har bistått med hjelp og nybygging av nærmere 150 ridebaner i Norge og kan via eget laboratorium analysere eksisterende ridebunn, komme med faglige råd og  bistå i nyetablering.

- Se Stallmesterns - www.ridebane.no

 

Drift anlegg - logistikk

- Ønsker du en status på anlegget ditt og et forslag til oppgradering som kan bidra til økt inntjening så kan stallmestern lage dette. Sparer man 15 min daglig er det store inntjeninger på et år.

 

HMS

- Helse, Miljø og Sikkerhet (HMS) er et lovpålagt arbeid som krever en go del arbeid for nye steder, men også driftsmessig for eksisterende steder. Stallmestern kan bidra med å lage komplett HMS planer. Flere staller og kommuner har fått bistand på dette området.

 

Personal og kunder

- Personal er en stor kostnad og med få ansatte som de fleste har, så er det viktig med rett person til rett arbeid. Stallmestern kan bidra både i personalansettelse, personaloppfølging og arbeid med arbeidsmiljøet. Stallmestern har jobbet som skoleleder i mange år med ansettelser og oppfølging som ansvar.Stallmestern har i tillegg hatt ansvar for lærlinger.

- Kundegruppen er viktig for alle som driver med hest. Mange ganger kan kundegruppen bli litt "feil" eller kunder seg imellom kan skape et mindre hyggelig miljø. Stallmestern kan gå inn i miljøet og få det på rett spor.

 

Kursing eller foredrag

- Ønsker du kursing eller foredrag av ansatte eller og kundegruppen i temaer som er omtalt på stallmestern.no, så kan stallmestern leies inn.

 

Ta kontakt