Friday, Jun 05th

Sist oppdatert:08:47:40 AM GMT

Du er her: Hjem

Har du byggeplaner?

Skal du bygge en stall, ridebane, lage feltrittsbane eller bare sette opp et skur til hinderutstyr? Stallmestern.no vil belyse alle sider fra idee stadiet via søknader til finnansiering og bygging. Vi håper det vil gi deg hjelp i prosessen. Ta kontakt om du har innspill, spørsmål eller kommentarer. Vi vil også gjerne følge byggeprosessen din i tekst og bilder.

Arkeologisk utgravning før bygging

utgraving3Det har levd mennesker i Norge siden istiden og alle har lagt fra seg spor i bakken. Når man skal bygge stall, ridehall eller ridebane, så kan det hende man må undersøke grunnen nærmere før man får lov til å bygge. Er det registrert funn i området kan det bli påkrevd at man graver prøvegrøfter.

Bygg og driv effektivt

Hesteforetakerforumet_2012Hiver du pengene ut med gjødselen eller tenker du økonomisk for din bedrift? Hestrådgiver Margatera Bendroth i det Svenske Jordbruksverket holdt foredrag under hesteforetagerforumet som ble avholdt i forbindelse med Göteborg horseshow.

ABC for bygging av hesteanlegg

drommenHar du en drøm om å bygge et hesteanlegg med stall, treningsbaner, skrittemaskin og kanskje en kafé til besøkende. Her har vi en kort enkel guide for hvordan dette kan realiseres.