Friday, Jul 19th

Sist oppdatert:06:56:00 AM GMT

Du er her: Hjem

Firma og foretnings struktur

Skal man drive buisness må man ha et firma, visjoner, målsetning, kundegrunnlag, m.m. Lager man en bra forretningsplan der man tydelig går igjennom alle deler av ideene så vil man også lettere lykkes. En forretningsplan er noe man bør bruke god tid på og skrive om mange ganger. Stallmestern.no vil gi deg et innblikk i det å registrere og planlegge ett firma.

Jan Brinks suksess punkter

Jan_Brink_holder_foredragSkal man gjøre det bra må man ha en plan, noen leveregler og arbeide hardt. Kundebehandling er viktigst. Dette var noen av punktene Jan Brink tok frem under sitt foredrag under hestebedriftseier forumet som ble avholdt under Göteborg Horse Show.

Logo til stall og firma

LogoplansjeEn god merkevare bygging er mange ganger alfa og omega om man skal lykkes med firmaet sitt. Det første man må ha er en god logo som kan bli et symbol for hvem du er, hva du står for og hva du selger.

Etablering av firma

startefirma2

For mange starter det med en stallplass eller to hjemme, men ofte blir det bygget ut med flere bokser. Dermed begynner økonomien å bli betydelig og det er når du får inntekt som gir eller kan gi overskudd at driften går fra hobby til næring.