Friday, Jun 05th

Sist oppdatert:08:47:40 AM GMT

Du er her: Hjem

Personal

En stall går ikke rundt av seg selv. Kvaliteten på driften og håndteringen av hester og mennesker avhenger av de som jobber på stedet. Anlegget blir som regel ikke bedre enn det svakeste ledd. Det er derfor god økonomi i det å drive en bedrift der de som arbeider der får god opplæring, godt miljø, kontrakt og ordnede forhold. Stallmestern.no vil belyse alle sider og gi gode tips til personal arbeid.

Lukter det hest av deg?

kundegruppeHvor mange ganger har du ikke dradd fra stallen med stallklær og luktet hest. Har du tenkt på at mennesker som har allergi mot på hest eller høy kan reagere? Forskning bekrefter at du kan plage andre.

Ikke bedre enn det svakeste ledd

ansatteDe fleste bedrifter er avhengig av at kundene er fornøyde slik at de kommer igjen og at firmaet utad har et godt omdømme. Firmaene er prisgitt de ansatte, men hva med et hesteanlegg? er det like enkelt der?

Få et støttende miljø på anlegget

ilustrasjon miloIngen personer trives og utvikler seg i et miljø der noen klager, syter, mobber, bruker manipulasjon og hersketeknikker. Skal man utvikle seg selv og alle rundt seg, må man ha et støttende og utviklende miljø for dette. Dette er et felles ansvar der alle må bidra, men leder på stedet må starte prosessen og lede an.

Hvordan redusere sykefraværet

ansatteEn stall stenger aldri, sykdom blant personalet kommer derfor alltid ubeleilig og er ofte til stor irritasjon. Det er derimot «lov» å bli syk og man skal ikke ha dårlig samvittighet, men arbeidsplassen og den ansatte selv, kan gjøre en del for å minske fraværet.

Er du ansatt har du krav på ferie

ferie_1Sommeren står snart for dør og for mange er det tid for etterlengtet ferie. Selv om mange hester drar på beite og stallene kan stenge, så er det høysesong for andre. Som ansatt har du derimot krav på ferie.

Side 1 av 3